Creatieve wolk

Zaken als creativiteit, muziek, zang, dans en theater, kortom kunst in het algemeen, zijn belangrijk om alles uit jezelf te halen in de huidige maatschappij.


Wij geloven dat het voor kinderen werkelijk van groot belang is dat ze met meer zaken in aanraking komen dan alleen de kerndoelen, zoals ze nu zijn geformuleerd voor het basisonderwijs. Juist zaken als creativiteit, muziek, zang, dans en theater, kortom kunst in het algemeen, zijn belangrijk om alles uit jezelf te halen in de huidige maatschappij. Ons geloof hierin is niet wezenlijk anders dan de afgelopen 50 jaar dat we bestaan. De wereld om ons heen verandert echter wel in razend tempo. Wij vinden dan ook dat we onze activiteiten en diensten moeten uitbreiden om leerkrachten en kinderen, waar we kunnen, te ondersteunen in het bereiken van ons doel: kinderen in aanraking brengen met muziek, theater en drama om daarmee hun talenten verder te ontwikelen. Naast onze producten zoals de afscheidsmusical en de Benny Vreden Tool, zullen we steeds meer diensten aan gaan bieden zoals trainingsvideo’s, workshops op school en masterclasses. Vorig jaar hebben we een aantal zeer succesvolle masterclasses en workshops gegeven voor leerkrachten en kinderen. Ook voor dit jaar staan ze weer volop in de planning. We brengen deze nieuwe activiteiten onder in de Benny Vreden Academy.

Met al deze ontwikkelingen, waarin we onze jarenlange ervaring graag met jullie delen, wordt het ook tijd voor een nieuwe website en huisstijl. Met een beetje weemoed nemen we afscheid van onze bekende Benny Vreden ‘poppetjes’ en presenteren we ons nieuwe logo: de creatieve wolk. Deze wolk is opgebouwd uit verschillende cirkels met daarin onze kernactiviteiten en -waarden.

Wij zijn ervan overtuigd dat we in de komende jaren door deze nieuwe activiteiten én met het blijven maken van mooie musicals, samen met jullie, de leerkrachten, het mooiste uit kinderen kunnen halen.