Benny Vreden Tool

De Benny Vreden Tool: heel veel leuke liedjes, verhaaltjes en bewegingsmuziek op het digibord


Nooit meer zoeken

Veel leerkrachten kennen de leuke liedjes van Benny Vreden nog van de cd's, cassettes en singletjes. Met de Benny Vreden digibord tool heb je met één druk op de knop toegang tot een grote hoeveelheid liedjes, verhaaltjes, bewegings- en dansmuziek plus theatervideo's. Veel gemakkelijker dus!

Karaoke en werkbladen

De liedjes zijn zowel in zang- als soundmixversie beschikbaar. Door middel van karaoke kunnen leerlingen eenvoudig meezingen vanaf het digibord. Ook kun je gebruikmaken van werkbladen met bijvoorbeeld de zangnotatie, akkoorden, lesbegeleiding en choreografie.

Benny Vreden Academy

Naast liedjes, verhaaltjes en bewegingsmuziek vind je nu ook een online Academy in de tool! Vol warming-ups, lespakketten rond een thema, energizers en toneelvideo's.

De voordelen:

  • je leerlingen zijn enthousiast
  • niet alleen liedjes, maar ook dans én theater - allemaal in 1 tool
  • hoge kwaliteit
  • weinig voorbereiding nodig om een leuke les te geven
  • alles direct toegankelijk op het digibord
  • grote keuze, ook binnen thema's
  • voldoet aan kerndoel voor muziek, geen dure methode nodig
  • voor groep 1 t/m 8.


Probeer gratis
en geheel vrijblijvend een maand de proefversie.

Registreer hier voor € 125,- per schooljaar en maak met de hele school onbeperkt gebruik van de volledige Benny Vreden Tool.

Musicalabonnement
Momenteel krijg je bij aankoop van de musicals Vlam in de pan, Alle remmen los! en Wie steelt de show? een GRATIS musicalabonnement van 3 maanden. Kies zelf wanneer je de promotiecode gebruikt.

LET OP:
de gratis 3 maanden beginnen te lopen vanaf het moment dat je het musicalabonnement aanmaakt op tool.bennyvreden.nl. Na de gratis periode stopt het abonnement vanzelf.


Opzeggen

Het abonnement op de Benny Vreden Tool moet schriftelijk worden opgezegd voor 1 juli van het lopende schooljaar. De opzegging gaat dan per 1 september van het volgende schooljaar in.
Abonnementen die in januari gefactureerd worden, moeten voor 1 november schriftelijk worden opgezegd. De opzegging gaat dan per 1 januari van het nieuwe abonnementsjaar in.

Alle opzeggingen kunnen verstuurd worden naar:
info@bennyvreden.nl of
Benny Vreden Kinderproducties
Verrijn Stuartweg 3A
1112 AW Diemen

Maak kennis met onze Tool

Ga direct naar
de Benny Vreden Tool