Veelgestelde vragen

We hebben een overzicht gemaakt van de vragen die het meest aan ons gesteld worden en ze ingedeeld in categorieën. Zoek je bijvoorbeeld info over een musical, een project of de Benny Vreden Academy? Of meer weten over verzending en betaling? Alles is handig geclusterd.


En heb je een vraag, maar staat deze niet in het rijtje? Neem dan gerust contact met ons op! We denken graag mee en helpen je zo goed mogelijk verder.

De Feestplaneet

> Ik heb een grote groep met meer dan 30 spelers. Kunnen wij dan De Feestplaneet doen?

Ja, heel goed zelfs. De Feestplaneet hebben we juist ook geschreven voor grotere groepen. In het basispakket zit al standaard een extra script voor 40 spelers. Heb je nog meer kinderen in de groep? Geen punt! Neem even contact met ons op, ook dat is te regelen.

> Komen er in De Feestplaneet buitenaardse wezens voor?

Nee hoor, er spelen alleen mensen mee in De Feestplaneet. En twee vrolijke robots: Robo en Margarita. Het lijkt erop dat de raket in De Feestplaneet de ruimte in gaat.... maar is dat wel zo ;-)? Download hier de uitgebreide info, dan kom je er snel achter.

Musicalpakketten en losse producten

> Welk musicalpakket kan ik het beste bestellen?

Je hebt een paar keuzes:
Digitaal pakket: je download alle onderdelen (liedjes in mp3, scripts in pdf en Word), je krijgt geen pakketje per post.
Pakket met cd-box: je krijgt de liedjes op cd en de leerlingenscripts en extra's op cd-rom. Verder krijg je het handboek mooi gedrukt in full colour.
Pakket met USB-stick: je krijgt de liedjes (mp3), leerlingenscripts (pdf en Word) en extra's op een fantastische Benny Vreden-stick. En je krijgt natuurlijk het gedrukte, glossy handboek.
Niet alle musicals hebben dezelfde pakketkeuzes. Krijg je geen keuze als je wil bestellen? Dan krijg je altijd een pakket met cd.

> Kan ik losse onderdelen van een musical bestellen?

Als er voor jouw locatie al een basispakket met opvoerrechten van een musical is besteld, dan kun je voor die musical alle losse onderdelen bijbestellen. Geen basispakket gekocht? Dan kun je nog geen losse onderdelen bestellen.

De Geheime Gympies

> Ik heb een groep van 10 spelers, is de musical De Geheime Gympies dan geschikt?

Zeker weten! Deze musical is speciaal geschreven voor kleine(re) groepen en dus helemaal geschikt voor jouw groep. Heb je nog minder spelers of heb je een vraag over rollen bijschrijven of eruit halen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

> Heeft de musical De Geheime Gympies iets te maken met mysterie, tovenarij of magie?

Nee, de musical heeft helemaal geen verwijzingen hiernaar. Het is een heel mooi en lief verhaal over Oliver en zijn klasgenoten. Over vriendschap en vertrouwen hebben in jezelf. Deze musical is dus voor alle soorten basisscholen zeer geschikt. De trailer van de musical bekijk je hier.

Bestellen en bezorgen

> Kan ik meerdere artikelen tegelijk bestellen?

Jazeker! Elk artikel dat je in je winkelmandje doet (via een oranje bestelknop), blijft op je wachten tot je klaar bent met shoppen. Basispakketten van musicals bestel je rechts bovenaan de pagina van de musical. Helemaal onderaan diezelfde pagina vind je alle losse onderdelen en extra's.
Cd's en boeken vind je onder het item 'Diversen' in de blauwe menubalk. En masterclasses en workshops boek je via de 'Academy' in de blauwe menubalk.

> Moet ik altijd meteen betalen?

Dat mag, maar dat hoeft niet. Bestel je voor een instelling (een school of theatergroep bijvoorbeeld), dan kun je ook kiezen om eerst een factuur te krijgen. We brengen dan wel € 7,50 administratiekosten in rekening.

> Hoe versturen jullie mijn bestelling?

Alle pakketten per post geven we mee aan vervoerder GLS. Zij gaan netjes met onze en jullie spullen om en leveren altijd persoonlijk af. Daarom kun je geen postbus als bezorgadres opgeven en worden pakketten nooit in het weekend geleverd. Bestel je een enkel cd'tje, dan kan het voorkomen dat we die in een PostNL-brievenbus doen.

> Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Dat ligt er helemaal aan wanneer je bestelt! Bestel je een digitaal pakket en betaal je met iDeal? Superfijn, kun je na afronding van je betaling meteen de download starten. Wil je eerst een rekening ontvangen, dan moeten wij de download even voor je vrijgeven.
Verder versturen we standaard op dinsdag en donderdag om 15:00 uur onze pakketten per post. Die worden meestal de volgende dag afgeleverd. 
Heb je spoed? Bel ons gerust even, dan kijken we wat we kunnen regelen.