Afscheidsmusical groep 8

Het is inmiddels een echte traditie: kinderen voeren aan het einde van hun tijd op de basisschool een afscheidsmusical op. Wat begon als een droom die Benny Vreden in 1964 had, is daarmee werkelijkheid geworden. En na al die jaren houden wij zijn geweldige droom met veel enthousiasme, creativiteit en plezier levend.


Een afscheidsmusical is de perfecte afsluiting van de tijd op de basisschool. Groep 8 werkt voor de musical samen aan een mooie uitvoering en leert zo waardevolle vaardigheden. Bijvoorbeeld om hun creativiteit aan te spreken, zich in te leven in andere personen en om een ander ook een moment in het spotlicht te gunnen. De kinderen groeien hierdoor als groep en individueel kan de afscheidsmusical soms zelfs de ontdekking van een nieuw talent betekenen.

Natuurlijk is het spannend om die eerste keer op het podium te staan. Maar als ze eenmaal geproefd hebben aan vakken als theater, zang en dans dan zijn er veel kinderen die opbloeien. Met onvermoede talenten laten ze hun leerkracht én vriend(innet)jes versteld staan. En dat is waar Benny Vreden van droomde: kinderen laten stralen op het podium en hun afscheid een echt feestje laten zijn.

Ruim 50 jaar later is dat nog altijd waar we voor staan: passie, plezier en creativiteit. Of je nu de hoofdrol hebt in de musical, uit volle borst de refreinen van de liedjes zingt of de steun & toeverlaat achter de schermen bent: een afscheidsmusical breng je met elkaar als groep op de planken.

Ben je op zoek naar een musical voor groep 8? Dan ben je bij Benny Vreden dus aan het juiste adres. Via het menu-item Musicals kun je in het uitgebreide aanbod rondsnuffelen. En bel of mail gerust voor advies als je vragen hebt of niet weet welke musical je zal kiezen. 

Bekijk hier ons ruime
aanbod afscheidsmusicals