Alle remmen los!

BESTELPAGINA

Wat leuk dat jullie voor Alle remmen los! gaan. Hieronder kies je de versie die jullie willen spelen. Het hoogste aantal spelers geeft aan hoeveel uitgeschreven rollen er in een versie zijn. En je kunt natuurlijk ook dubbelrollen inzetten. Staat er bijvoorbeeld 18-26 spelers, dan betekent dit dat er in die versie 26 rollen zijn uitgeschreven die met minimaal 18 spelers zijn uit te voeren. Vragen of hulp nodig? Bel of mail ons gerust!

Wat heb je allemaal nodig?
Per groep en locatie heb je een basis musicalpakket met opvoerrecht nodig. Heb je meerdere groepen 8 op school? Bestel dan voor extra groepen een eigen, aanvullend musicalpakket met opvoerrecht. Onder de aanvullende producten kun je verder handige extra's bestellen zoals app-inlogs, musicalposters, extra handboeken of een cd voor de uitvoering.

LET OP: de leerlingenscripts zijn direct vanuit de bestelbevestiging te downloaden. Het handboek en de USB-stick met overige onderdelen worden per post verstuurd. Elk pakket (basis musicalpakket én aanvullend musicalpakket) bevat een eigen handboek en USB-stick.


Wat leuk dat je Alle remmen los! wil bestellen

Hieronder helpen we je precies te vinden wat je nodig hebt voor de musical. 
Geef eerst aan voor welk aantal spelers je het script wilt ontvangen. Daarna wordt je vanzelf langs alle opties geleid en kun je je bestelling helemaal op maat samenstellen.

Heb je een vraag of kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Voor welk aantal spelers is het script? *

Zijn er meerdere groepen 8 op jullie locatie die de musical spelen?

Welk aantal spelers wil je voor de extra groep(en) bestellen?

Elke groep heeft een EIGEN musicalpakket nodig. Alle pakketten bestaan uit een handboek en een USB-stick met alle liedjes en overige onderdelen.

Wil je de app gebruiken?

Bestel een app-licentie PER SPELER. Heb je 15 spelers? Dan bestel je 15 app-licenties. Vanaf 10 licenties ontvang je gratis 2 extra licenties voor regisseurs/leerkrachten. Heb je meerdere groepen, bestel dan het totale aantal app-licenties van alle leerlingen van alle groepen samen. Je ontvangt dan ook per pakket/groep 2 gratis licenties voor regisseurs/leerkrachten.

Wil je de musical in een nieuw schooljaar nogmaals opvoeren? Bestel dan hier de heropvoerrechten..

Wil je aanvullende producten bestellen?

Musicalpakket (1 groep plus opvoerrecht 1 jaar)

vanaf € 195,-
> Download uitgebreide info

Specificaties van de musical

  • Uitgave2023
  • Speelduur75 minuten
  • Versie KLEIN12 t/m 18 spelers
  • Versie BASIS18 t/m 26 spelers
  • Versie GROOT24 t/m 32 spelers
  • Minimaal aantal spelers12
  • Aantal liedjes8 (KLEIN en BASIS)
  • Liedjes versie GROOT9 (1 extra lied)
  • Kleinste versievanaf 9 spelers (op aanvraag)
Naar de Academypagina -->>
> Lees hier het verhaal