De kleine dierentuin

Molletje is verdwaald. Ze is terecht gekomen in de tuin van Regenworm en moet op zoek naar haar eigen huis, het weiland. Maar welke kant moet Molletje dan op? Ze ziet natuurlijk niet zoveel en begint op de tast aan haar zoektocht.


Promo De kleine dierentuin

Liedfragmenten De kleine dierentuin


Gelukkig krijgt Molletje al snel hulp van Regenworm en Vlinder. Ze gaan op pad om Molletje de weg naar het weiland terug te laten vinden. Onderweg komen ze allerlei dieren tegen: kikkers, bijen, duizendpoten, slakken, lieveheersbeesten, spinnen en muizen. Samen beleven ze leuke avonturen. Met zoveel hulp gaat het vast en zeker lukken om het weiland terug te vinden. 

Deze vrolijke musical voor de onderbouw is geschreven bij het prachtig geïllustreerde prentenboek 'De kleine dierentuin'. Alles draait om verkleden en bewegen, de teksten zijn minimaal en de liedjes zijn eenvoudig aan te leren. Daardoor kan deze musical uitstekend gespeeld worden met heel jonge kinderen, maar ook wat oudere kinderen zullen het spel met veel plezier spelen. De rol van Molletje is weggelegd voor de begeleid(st)er, die daarmee het verhaal een beetje kan sturen. De kinderen vormen in groepjes de verschillende dieren die Molletje ontmoet op de reis naar het weiland. 

'De kleine dierentuin' is opgedeeld in drie thema's: zintuigen (doen), bewegen en wonen. Door het verhaal en de liedjes kunnen de kinderen zich echt inleven in de verschillende dieren en zo spelenderwijs veel leren over hoe dieren eruit zien, hoe ze leven, hoe ze bewegen en waar ze wonen.


Bestel deze musical
Bestel additionele producten

Compleet musicalpakket

€ 99,-

Specificaties van de musical

  • Speelduur30 tot 45 minuten
  • Rol begeleid(st)erMolletje
  • Losse rollenRegenworm en Vlinder
  • Overige rollenGroepjes dieren
  • Minimum aantal kinderen12
  • Aantal liedjes7
  • Leeftijdscategorie4+