Expeditie Beachclub

Expeditie Beachclub is een unieke musical. In dit crimineel leuke verhaal draait het namelijk niet om het vinden van de dader van de kunstroof. Wie het gedaan heeft, weet je al binnen een paar minuten! Maar... heeft Inspecteur Storm het ook door? En hoe vindt hij daar de juiste bewijzen voor? Los deze zaak samen op in 9 coole scènes en 8 aanstekelijke liedjes.

Aan het eind van het verhaal is het zonneklaar: iedereen verdient een tweede kans! Dus maak er een 'booming' uitvoering van en vergeet niet te genieten.


Promo Expeditie Beachclub

Liedjes van de musical


Waar gaat de musical over?

Als het doek opengaat, vallen we midden in de uitzending van ‘Opsporing Gevlogd’. In dit vlogprogramma interviewt Annika van Stranden de directeur van museum Kunst aan de kust, Mevrouw Peentjes, over de kunstroof van de eeuw. “Het meisje met de parasol, een portret van 3 miljoen euro, is gestolen!” legt ook onderdirecteur Evelien Netjes uit. Na het interview komt Evelien de dief van het schilderij tegen: Handige Harry. Maar wacht eens… kennen die twee elkaar soms? Ze barsten samen in lachen uit! Nou ja zeg, Evelien is helemaal niet zo netjes, ze zit zelf achter de kunstroof.

Strandwachten Sem, Daan en Pam willen intussen van diezelfde vervallen vuurtoren een hippe strandtent te maken. Dat wordt nog een hele onderneming: een Expeditie Beachclub. IJsverkoper Roberto Prima vindt de beachclub ook een topidee, daar kan hij mooi zijn ijs verkopen. Als ‘ie nog wat ijs over heeft tenminste… Harry ziet ondertussen kans om Roberto de schuld van de kunstroof in de schoenen te schuiven.

Inspecteur Storm onderzoekt de zaak, samen met Nancy Speurs. Elke clou levert een kleine 'boem' op. Zal het Inspecteur Storm en Nancy lukken de daders te ontmaskeren? Wat is de rol van Gladde Tony in deze zaak? En wat is eigenlijk het verhaal achter het gestolen portret: Het meisje met de parasol?

Het wordt allemaal duidelijk in 9 spannende scènes en 8 aanstekelijke liedjes. En onthoud: eerlijk duurt het langst, maar iedereen verdient een tweede kans.


Onderdelen basispakket:

 • Full colour handboek met script en extra's voor leerkracht/regisseur 
 • Alle liedjes van de musical in drie versies (zang, soundmix en uitvoering)
 • Alle beschikbare versies van het script (klein, basis en groot) in Word én in pdf als digitale leerlingenscripts om zelf te printen
 • Digitale extra's zoals zangnotatie, liedteksten, posters, uitnodigingen en rollenschema's
 • Opvoerrecht voor één locatie voor één jaar


Het basispakket bestaat uit een handboek en een USB-stick. Alle aanvullende producten zijn onderaan deze pagina te bestellen. Heb je voor de uitvoering een cd nodig, dan is deze bij te bestellen. De cd bevat de liedjes in soundmix- en uitvoeringsversie.

TIP: Studeer de musical in met een handige app! Selecteer je karakter, oefen je tekst, luister de liedjes en werk aan je danspassen. Voor maar € 1,- per leerling, vanaf 10 licenties twee leerkrachten/regisseurs gratis inbegrepen.

Ook online te gebruiken via app.bennyvreden.nl!

AppStore     PlayStore


HOE WAS HET OOK ALWEER?
- Per locatie heb je een basispakket inclusief opvoerrechten nodig.
- Meerdere groepen 8 op 1 locatie? Dan heb je per extra groep een instudeerpakket nodig.
- De opvoerrechten hoeven per locatie maar één keer te worden voldaan en gelden 1
  schooljaar.
- Losse onderdelen kunnen alleen worden bijbesteld voor groepen waar al een basispakket
  of instudeerpakket voor is besteld.
- Uitlenen, delen, doorgeven of kopiëren van (delen van) een musical is illegaal en
  nadrukkelijk verboden.


 • Aanvullende producten
Basispakket musical (1 groep plus opvoerrecht 1 jaar)

vanaf € 190,-
> Download uitgebreide info

Specificaties van de musical

 • Uitgave2021
 • Speelduur75 minuten
 • Versie KLEIN11 t/m 18 spelers
 • Versie BASIS19 t/m 29 spelers
 • Versie GROOT33 uitgeschreven rollen
 • Minimaal aantal spelers11
 • Aantal liedjes8
> Lees hier het verhaal