Geldkoorts

Deze soapachtige musical gaat over een (gewone) buurt in Nederland.
Een buurt waar de roddel en achterklap niet van de lucht zijn.


Deze soapachtige musical gaat over een (gewone) buurt in Nederland. Een buurt waar de roddel en achterklap niet van de lucht zijn. Het huis tussen de families Quintas en Ten Cate staat leeg. Er komen nieuwe bewoners. Hun naam Duitendael leidt al gauw tot misverstanden, want de directeur van de grootste bank van Nederland heet ook zo en dus....

Dat de familie Duitendael op zwart zaad zit, wordt door allerlei misverstanden pas aan het eind van het stuk duidelijk voor de buurt.

Ondertussen lijkt het wel alsof iedereen zich met duistere zaakjes bezighoudt. Elke nacht wordt er geheimzinnig gegraven in de tuin van de nieuwe buren. Zou het waar zijn wat ze beweren in de buurt, namelijk dat er een schat begraven ligt ?

Intussen lijkt het of iedereen zich met duistere zaakjes bezighoudt en ook in de liefde gaat er van alles mis als de nieuwe buurjongen het aanlegt met één van de tweelingdochters van de rechterburen. De verwikkelingen bereiken hun hoogtepunt als het hondje van één van de buurvrouwen verdwijnt. Wie heeft dat op zijn geweten?

Neem contact op voor prijs en beschikbaarheid

Samenvatting

  • Uitgave2000
  • Speelduur60 minuten
  • Aantal rollen20
  • Minimaal aantal spelers15

Liedfragmenten