Hoera! we zijn gestrand!

Een warme zomerdag. Zon, zee, strand, en van alles te doen. Het artiestenduo Sunset is met autopech gestrand en wil absoluut niet herkend worden door hysterische fans.


Een warme zomerdag. Zon, zee, strand, en van alles te doen.

Het artiestenduo Sunset is met autopech gestrand en wil absoluut niet herkend worden door hysterische fans. Onder de badgasten bevindt zich het echtpaar Poldermans - hij zit zwaar onder de plak bij zijn bazige vrouw. Ook de giechelende meiden Nance en Roos, het vervelende jongetje Joost met zijn Amerikaanse au pair en de verlegen schrijver Bart hebben vandaag als hun stranddag uitgekozen. Een beachball-festival, een surf-spektakel, een milkshake-wedstrijd en niet te vergeten de snelcursus EHBO. Het wordt allemaal georganiseerd door de moedige strandwachten. Het hele strand wordt op stelten gezet als de stoere mannen van het booreiland op spectaculaire wijze verschijnen. De dag wordt afgesloten met een barbecue. Deze happening begint met een optreden van de Hawïan Hoela Girls en eindigt met de nieuwste hit van Sunset.

Kortom een musical met de nodige activiteiten, humor en bovenal "zonnige" liedjes die garant staan voor een perfecte sfeer!

Neem contact op voor prijs en beschikbaarheid

Samenvatting

  • Uitgave1999
  • Speelduur60 minuten
  • Aantal rollen19
  • Minimaal aantal spelers14

Liedfragmenten