Monsterhit

Popgroep De Monsters wil niets liever dan muziek maken. Dus als Manager Goudstra de groep ontdekt en ze samen mogen werken met de megapopulaire popgroep De Hero's, zijn ze dolblij. De Hero's zijn echter stikjaloers. Bovendien mag niemand weten dat De Monsters ook in het echt monsters zijn in plaats van verklede rocksterren. Hoe loopt dit af?


Promo Monsterhit

Liedfragmenten Monsterhit


Echte, trendy monsters die als groep samen elke avond in hun oude loft de sterren van de hemel spelen. Dat zijn Famke, Wolfer, Drummie de Mummie, Frankie en Franka. Zij vormen samen een popgroep: De Monsters. Nog nooit hebben ze ergens opgetreden, en niemand weet van hun bestaan. Want stel je voor; echte monsters als popidolen?

Buurvrouw Mekker hoort altijd muziek in de straat, maar ze ziet nooit iemand. Ze vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit. De Monsters schrikken zich rot en doen net of ze wassen beelden zijn. Dan komt Manager Goudstra binnengelopen, op zoek naar een opnamelocatie. Hij is helemaal weg van het oude pand én van De Monsters! Als blijkt dat onze vrienden ook nog eens goed kunnen spelen en zingen, geeft hij ze een rol in de nieuwe videoclip van De Hero's. Deze megapopulaire popgroep met daarin Lady Bla-Bla, Bruno Nuts, Marvin Bibber en Dion-Hee, staat alleen graag zélf in de spotlights. Ze zijn dan ook stikjaloers. Alleen Dion-Hee vindt de nieuwe band goed. Zij ziet een duet met de stoere Wolfer wel zitten. De andere Hero's bedenken gemene plannen om De Monsters in kwaad daglicht te zetten.

Ondertussen wordt het nummer van De Monsters steeds populairder op YouTube. Dat is ook zanger en presentator Jan Hit niet ontgaan. Hij staat ineens op de stoep om de nieuwe sterren te interviewen. Er komt een hele crew met hem mee: Saar en Klaar regelen haar en make-up, Rob Top filmt alles met zijn camera en paparazzo Edwin Gluur is op zoek naar spanning en sensatie. Ook Aaf de Choreograaf, Bange Babette, Domme Dodo, Opa & Oma Bot en een schare Japanse fans stromen het pand binnen.

In een wanhopige laatste poging De Monsters voorgoed af te schudden, beschuldigt Lady Bla-Bla Frankie. Hij zou Aaf de Choreograaf aangevallen hebben. In paniek worden de Monsterbusters gebeld. Dan blijkt de camera van Rob Top alles opgenomen te hebben en komt het ware verhaal naar boven. Het gedrag van De Hero's bewijst dat mensen zich soms monsterlijk kunnen gedragen. En De Monsters? Die laten juist de kracht zien van samenwerken, elkaar steunen en naar elkaar luisteren. Ook als niet iedereen hetzelfde is.

Humor, idolen, fantastische liedjes, spanning en sensatie: deze musical heeft het allemaal.
Heel veel plezier met Monsterhit!


Het basispakket van deze musical bestaat uit:

  • Full colour handboek met script en extra's voor leerkracht/regisseur 
  • Alle liedjes van de musical in 3 versies (zang, 40% en soundmix)
     • Alle standaard versies van het script (klein en basis) in Word én in pdf als leerlingenscripts om zelf te printen (versie extra klein en versie groot kosteloos op aanvraag) 
    • Digitale extra's zoals zangnotatie, liedteksten, posters, uitnodigingen en rollenschema's
  • Opvoerrecht voor één groep voor één jaar


Het basispakket is te verkrijgen in twee uitvoeringen: een handboek met cd-box of een handboek met USB-stick. Deze zijn te gebruiken voor één groep 8 op één locatie. Voor extra groepen 8 van dezelfde school en op dezelfde locatie bestel je een eigen, aanvullend musicalpakket met het recht om op te voeren (tegen een sterk gereduceerde prijs). Alle extra producten, zoals meer handboeken of musicalposters, zijn onder de Aanvullende producten te bestellen.


HOE WAS HET OOK ALWEER?
- Per groep én locatie heb je een basispakket inclusief opvoerrecht nodig.
- Meerdere groepen 8 op 1 locatie? Dan heb je per extra groep een
  aanvullend musicalpakket nodig met het recht om op te voeren.
- Op aanvullende musicalpakketten krijg je een substantiële korting!
- Losse onderdelen kunnen alleen worden bijbesteld voor groepen waar al
  een basis of aanvullend musicalpakket voor is besteld.
- Uitlenen, delen, doorgeven of kopiëren van (delen van) een musical is illegaal en
  nadrukkelijk verboden.


Bestel deze musical
Bestel additionele producten

Basispakket musical (1 groep plus opvoerrechten)

€ 195,-

Specificaties van de musical

 • Uitgave2017
 • Speelduur75 minuten
 • Versie basis34 rollen, vanaf 24 spelers
 • Versie kleinvanaf 15 rollen
 • Minimaal aantal spelers15
Download hier de pdf met uitgebreide informatie