Vermist

Tickets? Festivalkleding? Buien- radar? Check! Het is zover: BuurtPop, hét jaarlijks terug- kerende popfestival dat je laat kennismaken met de muziek van vandaag en de bands van morgen. De hoofdact van dit jaar? Wie zou het zijn?


Eindelijk is het dan zover; BuurtPop, hét jaarlijks terugkerende popfestival gaat beginnen. Allerlei veelbelovende bands zullen optreden. Zoals elk jaar wordt het festival groots afgesloten met een fantastisch optreden door de hoofdact, die tot het laatst toe zorgvuldig geheim wordt gehouden.

Maar dan blijkt deze belangrijke groep Vermist te zijn! Door de landelijke netwerkstoring is er geen enkel contact mogelijk. Paniek bij de organisatie maar een geluk voor buurman Derks, die al jarenlang actie voert tegen het lawaaierige festival voor zijn deur. Zonder hoofdact kan het festival net zo goed worden afgeblazen, vindt hij.

Ondertussen worden op het festivalterrein de laatste puntjes op de i gezet. Fleur, die alle bezoekers van drinken zal voorzien checkt haar watertank, en Caro, de toiletjuffrouw die juist voor de ‘afwatering’ zorgt, frist het toilet nog wat op. De beveiliging en organisatie maken nog een laatste inspectieronde over het terrein. Dan arriveren de festivalgangers. Piet en Nel Poldermans, een ouder echtpaar dat elkaar 30 jaar geleden op het allereerste BuurtPop heeft leren kennen. De festival-fashionista’s Kate, Amber en Tess, de stille maar muzikale Luuk en natuurlijk alle fans.

Naast optredens van de verschillende bands gebeurt er nog veel meer op
het festivalterrein. Liefdes bloeien op, Nel Poldermans krijgt een complete make-over en buurman Derks blijkt eigenlijk een ouwe rocker te zijn. De band Vermist arriveert uiteindelijk net op tijd voor hun grote afsluitende optreden. Zij zingen hun grote hit: Gemist!


Neem contact op voor prijs en beschikbaarheid

Liedfragmenten

Basispakket (1 groep, opvoerrecht en digitaal tekstboek)

€ 195,-

Specificaties van de musical

  • Uitgave2013
  • Speelduur60 minuten
  • Aantal rollen versie basis19-40
  • Aantal rollen versie klein13-19
  • Minimaal aantal spelers11