Masterclass

Een inspirerende dag vol zang, dans en theater die je niet mag missen!


Deskundigheidsbevordering in een echt theater!
Al jaren op rij organiseren we de enige, echte Benny Vreden Masterclass. Laat je onderdompelen in de wereld van musical. Update je kennis over theater, ga de vloer op met collega’s uit het hele land en swing mee met te gekke dansmoves.

Uit de stroom van reacties valt op te maken dat de masterclasses heel waardevol zijn. Of je nu voor het eerst een musical met kinderen instudeert of al jaren een muzikaal afscheid op de planken brengt, deze inspirerende dagen zijn waardevol voor elke regisserende leerkracht, pedagogisch medewerker, (muziek)lesondersteuner of hulpouder.

De Masterclass van 2023 vond plaats op zaterdag 15 april in Theater Kikker in Utrecht. Wat hebben we genoten van een groep enthousiaste en bevlogen leerkrachten! Samen hebben we de sterren van de hemel gezongen, heerlijk gedanst en zijn we de vloer op gegaan tijdens de theaterworkshop van Carlo. Op naar de Masterclass van 2024! Als je zeker wil zijn van een plekje, dan kun je natuurlijk vast je stoeltje reserveren.

Meer info? Bekijk dan de trailer op deze pagina of lees hier enkele reacties van deelnemers aan de Masterclasses van afgelopen jaren of stuur een berichtje aan info@bennyvreden.nl.

Trailer 2017

Meld je nu aan voor de volgende Masterclass!

Masterclass voor leerkrachten - voorjaar 2024 Masterclass voor leerkrachten - voorjaar 2024

€ 99,00