Subsidies

Om nog meer muziek en theater in de klas te krijgen, kun je soms wel een steuntje in de rug gebruiken. Gelukkig zijn die er ook! Je kunt gebruikmaken van verschillende subsidies en regelingen die onder andere de overheid ter beschikking stelt. En wij zetten onze expertise graag in om je daarmee te helpen. Zo zorgen we er samen voor dat er op alle basisscholen vol plezier en enthousiasme genoten kan worden van muziek, zang, dans en theater.


Door je te ontwikkelen op creatief gebied en te proeven van culturele vakken als theater, muziek en dans word je een completer mens. Daar zijn we stellig van overtuigd.

Muziek en theater hebben zoveel te bieden. Niet alleen een gezellig deuntje of een knap ingestudeerde scène, kinderen leren onbewust hele praktische vaardigheden. Wat dacht je van samenwerken om een musical op de planken te brengen? Of meehelpen zodat iemand anders kan stralen in die moeilijke solo? Elkaar iets gunnen, positieve feedback geven, achter de schermen alles regelen, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen, iets overbrengen aan een publiek; allemaal waardevolle lessen verpakt in een musical. En een musical is ook nog eens een unieke combinatie van zang, dans en toneel.

Bovendien is muziek een uitlaatklep én aanjager van creativiteit. Geweldig dus dat er subsidieregelingen zoals de Impuls Muziekonderwijs zijn om kinderen al van jongs af aan te laten genieten tijdens het zingen, dansen, musiceren en toneelspelen. Met 60 jaar ervaring op muziek- en theatergebied in onze zak staan we te popelen om ook op jouw school meer muziek door de gangen te laten klinken.

Maak je al gebruik van de regeling van het fonds voor Cultuurparticipatie? Dan dragen we graag een verrassend steentje bij aan de invulling van jullie plan. Bijvoorbeeld met masterclasses waarin we jou als regisseur tools geven voor casting, het aanleren van liedjes of tips voor theaterlessen. Of wat dacht je van onverwachte talenten ontdekken tijdens een musicalworkshop in de klas?

Ook als je nog geen plan voor de Impuls Muziekonderwijs hebt liggen, trekken we graag samen op. We kunnen bijvoorbeeld adviseren en helpen met het invullen van de subsidieaanvraag. Laat je inspireren door wat er allemaal mogelijk is, van vaste toppers als de masterclasses tot een ondersteuningsprogramma op maat.

Meer weten over wat Benny Vreden voor jou en je school kan betekenen? Pak de telefoon of stuur een mail naar info@bennyvreden.nl.

Hoe werkt de Impuls Muziekonderwijs?