Academy

  • Masterclass
  • Choreografie
  • Workshop
  • Theatermake-up

Wij geloven dat het van groot belang is dat kinderen in aanraking komen met creatieve kunstvakken zoals theater, muziek en dans. Ieder kind kan zich hierdoor zo breed en volledig mogelijk ontwikkelen, en wie weet komen er verborgen talenten aan het licht. De Benny Vreden Academy inspireert jou graag en laat je op professionele wijze kennismaken met de verschillende kunstdisciplines.

Bij de Academy staan we te popelen om onze jarenlange ervaring op het gebied van muziek- en theatereducatie met jou te delen. We organiseren o.a. inspirerende masterclasses voor volwassenen, verrassende workshops in de klas, gezellige teamtrainingen en maken dansvideo's voor bij de afscheidsmusicals. Alle activiteiten binnen de Benny Vreden Academy staan in het teken van het vergroten van deskundigheidsbevordering op het gebied van theater, muziek en dans. Dus laat de vonk overslaan! Kom naar een masterclass, ga aan de slag met de dansvideo's of haal ons naar school voor een teamtraining of workshop in de klas.

Vragen? Mail ons gerust via anna@bennyvreden.nl.

Teamtrainingen Teamtrainingen

Duik met je collega's in de wondere wereld van musicals met een teamtraining vol zang, dans en expressie. ...

Lees meer
Schminkvideo’s Schminkvideo’s

Handig! 23 inspirerende stap-voor-stap schminkvideo's voor 'Herrie op het eiland' ...

Lees meer